kinderjournaal_logo
film_recensies
boeken_recensies
theater_recensies
video_reporter_worden

Lijkt het jou ook leuk om voor het Kinderjournaal te werken?
Is (video)reporter ook iets voor jou?

Wij zijn altijd op zoek naar kinderen die een leuke reportage weten te maken over bijvoorbeeld een hobby of sport; misschien heb je een ziekte waar je over wilt vertellen of heb je gewoon iets interessants meegemaakt. In je eigen stad of regio gebeuren ook altijd wel leuke en noemenswaardige dingen waarvan je vind dat het leuk is dat iedereen daar vanaf weet. Misschien schrijf je op dit moment zelfs al stukjes voor jullie eigen schoolkrant. Wij willen alles weten over jullie projecten op school, jullie schoolreisje of schoolkamp.

Je kunt op twee verschillende manieren een reportage maken. De ene manier is om alleen tekst aan te leveren en de andere manier is  bijvoorbeeld je eigen journaaltje maken waarvan jezelf de presentatie doet en op video zet. Je kunt natuurlijk ook altijd mensen interviewen of je report op een andere manier doen. Als jou videoreport professioneel en interessant genoeg is, zetten we hem op de website.

Laat het ons weten en registreer jezelf dan hier! Na registratie kun je direct aan de slag door je eigen reportages toe te voegen. Natuurlijk kunnen we ook niet al jullie verhalen publiceren op het Kinderjournaal dus kom geregeld even terug om te checken of je report is goedgekeurd door onze redactie. Je kunt zoveel verhalen toevoegen als dat je wilt; inloggen kun je doen door middel van de knop linksbovenaan deze pagina waarop staat: "inloggen redactie".

Als je je reportage op video wilt maken, moet je hier registreren en je videofile gezipt aan onze redactie mailen of opsturen naar het volgend adres: Redactie Kinderjournaal, Westnieuwland 23, 3131 VX, Vlaardingen.
Let wel op dat je filmpje niet langer mag duren dan één minuut. Zorg er ook voor dat het formaat een mpeg, avi of wmv is. 

Mail een vriend(in)
Jouw Tip!
Home


Kindernieuwtjes

Nieuws
Ontmoet & Groet
Games
Columns
Prijsvragen
Kinderlinks
Nieuwsbrief
 

doe
regio
thema
startpaginaOp zoek naar een origineel en uniek cadeau voor jarige, geslaagde of geliefde? Geef online de persoonlijke kenmerken van de ontvanger, en wij maken met deze gegevens een uniek gepersonaliseerd lied, geleverd in een bijpassende verpakking! Voor €12,95Ook altijd zo jaloers geweest op James Bond? Horloges en balpen met een USB flash geheugen! Of met een ingebouwde MP3 speler en memorecorder. 
Alle leuke en handige gadgets bij elkaar gebracht op één site. En iedere maand een aantrekkelijke aanbieding. Het tijdperk van de eenvoudige geheugenstick is voorbij!

Colofon | Disclaimer | Copyright ©Kinderjournaal