kinderjournaal_logo
film_recensies
boeken_recensies
theater_recensies
video_reporter_worden


Copyright
Alle rechten voorbehouden. 
Het is uitdrukkelijk verboden om de filmpjes/videoreportages die op Kinderjournaal.nl staan of uitgezonden worden via Vlaardingen TV en Den Haag Tv te publiceren op andere websites of via andere media.

Niets van de content van deze site mag zonder voorafgaande toestemming gebruikt worden voor websites of andere schriftelijke publicaties.

Kinderjournaal behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van Kinderjournaal verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, grafische voorstellingen en fotomateriaal. Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is eveneens niet toegestaan. 

Auteursrechten van derden
Bepaald illustratie-, audio- en tekstmateriaal is ter beschikking gesteld voor gebruik op deze site. Kopiëren en verspreiden van dit materiaal is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar. Neem hiervoor contact op met desbetreffende of met de redactie.

Mocht zich onverhoopt tekst- en/of illustratiemateriaal op de website bevinden dat in strijd is met de auteurswet, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de redactie. Het betreffende materiaal zal dan onmiddellijk van de site worden verwijderd.

Redacteur worden?
Mail een vriend(in)
Jouw Tip!
Home


Kindernieuwtjes

Nieuws
Ontmoet & Groet
Games
Columns
Prijsvragen
Kinderlinks
Nieuwsbrief
 

doe
regio
thema
startpaginaOp zoek naar een origineel en uniek cadeau voor jarige, geslaagde of geliefde? Geef online de persoonlijke kenmerken van de ontvanger, en wij maken met deze gegevens een uniek gepersonaliseerd lied, geleverd in een bijpassende verpakking! Voor €12,95Ook altijd zo jaloers geweest op James Bond? Horloges en balpen met een USB flash geheugen! Of met een ingebouwde MP3 speler en memorecorder. 
Alle leuke en handige gadgets bij elkaar gebracht op één site. En iedere maand een aantrekkelijke aanbieding. Het tijdperk van de eenvoudige geheugenstick is voorbij!

Colofon | Disclaimer | Copyright ©Kinderjournaal