kinderjournaal_logo
film_recensies
boeken_recensies
theater_recensies
video_reporter_worden


JOUW TIPS
Heb jij een leuk verhaal voor het Kinderjournaal.nl, mail ons dan. Je verhaal mag over allerlei onderwerpen gaan, zoals leuk nieuws in de stad, regio of op je school, je hobby, sport of je aparte huisdier, een toneelstuk, musical, je zangtalent? Wat je maar kan verzinnen. Of misschien vind je dat we bij jou moeten komen filmen omdat je iets interessants wilt laten zien, laat het ons dan direct weten. Gaat er bij jou in de regio iets leuks gebeuren…………….mailen dan maar!!
Redacteur worden?
Mail een vriend(in)
 


Kindernieuwtjes

Nieuws
Games
Columns
Prijsvragen
Kinderlinks
Nieuwsbrief

doe
regio
thema
startpaginaWat leuk! is een exclusieve, bijzondere, eigentijdse, vrolijke en hippe baby & kinderwinkel. Originele cadeautjes voor baby’s maar ook voor grotere kinderen. Voor geboorte- en kinderverjaardagen bijzondere en originele cadeautjes.
Al vanaf € 2,90. Ook bijzondere, eigentijdse, mooie woon & tuin- accessoires. Versturing van cadeautjes kan met en persoonlijke tekst
www.watleuk.nl 
Ook altijd zo jaloers geweest op James Bond? Horloges en balpen met een USB flash geheugen! Of met een ingebouwde MP3 speler en memorecorder. 
Alle leuke en handige gadgets bij elkaar gebracht op één site. En iedere maand een aantrekkelijke aanbieding. Het tijdperk van de eenvoudige geheugenstick is voorbij!

Colofon | Disclaimer | Copyright ©Kinderjournaal