kinderjournaal_logo
film_recensies
boeken_recensies
theater_recensies
video_reporter_worden
Lange Frans en Baas B
Klik op de "videoreportage-button" links in het menu als je alle ontmoet en groets wilt zien die Kinderjournaal met artiesten en bekende mensen had.

Kom binnenkort ook even terug om een videointerview met Jim,  Danny de Munk  en Yolanthe Cabau van Kasbergen te zien!! 

Heb je zelf ook een artiest ontmoet en heb je een leuk ontmoet en groet verhaal: mail ons dan!! En misschien word je wel geplaatst op de site! Bekijk hier alle ontmoet en groet-verhalen.

Wij houden ook geregeld prijsvragen waarbij jij ook een échte ontmoet en groet met jou favoriete artiest kunt winnen.
Als je op de hoogte gehouden wilt worden van andere ontmoet en groets, word dan lid van onze nieuwsbrief dan weet je ook altijd direct onze nieuwe prijsvragen.
Jouw ontmoet...
Redacteur worden?
Mail een vriend(in)
Jouw Tip!
Fotoalbum
Home


Kindernieuwtjes

Nieuws
Ontmoet & Groet
Games
My Place
Prijsvragen
Kinderlinks
Nieuwsbrief
 
Nieuwe pagina 1

doe
regio
thema
startpaginaDe smakelijkste kadoservice! Wij bedienen waar ook ter wereld, zowel bedrijven, consumenten als (groot)winkel- bedrijven. Felicivin beschikt over een uitgebreid assortiment eet- en drinkbare geschenken, die dagelijks verzonden worden in binnen- en buitenland. Bedankje, excuus, promotionele actie, moederdag of Kerst. Smakelijke en smaakvolle geschenken, passend bij vele gelegenheden.

Ook altijd zo jaloers geweest op James Bond? Horloges en balpen met een USB flash geheugen! Of met een ingebouwde MP3 speler en memorecorder. 
Alle leuke en handige gadgets bij elkaar gebracht op één site. En iedere maand een aantrekkelijke aanbieding. Het tijdperk van de eenvoudige geheugenstick is voorbij!

Colofon | Disclaimer | Copyright ©Celesta Design