KinderJournaal

WebTV voor jeugd

DJUMBO PRESENTEERT NIEUW GROEPSLID

January 17, 2011 - Posted in MuziekDe populaire meidengroep Djumbo heeft zaterdag j.l. in Eindhoven op spectaculaire wijze haar nieuwe groepslid gepresenteerd aan fans en pers. De 24-jarige Samantha uit Amsterdam, werd door Winfried & Angelique (bekend van de Uri Geller Show) in een illusieshow aan het publiek en de pers onthuld. Het kersverse groepslid deed recentelijk nog mee aan het TV-programma Popstars en viel af tijdens de twee liveshow van het populaire programma.

Lotte en Lindsy zijn heel erg blij om met Samantha op het podium te mogen staan: “We hebben de laatste 2 weken echt heel hard geoefend op zang en dans met z’n drietjes. Maar Samantha heeft het echt snel onder de knie gekregen en we kijken er heel erg naar uit om haar te presenteren aan al onze fans in het hele land, tijdens onze optredens. We zijn weer helemaal opgeladen om er tegen aan te gaan! Het was heel spannend om haar te presenteren aan onze fans en de pers, ook voor het eerst samen op het podium…. Maar alles ging goed en iedereen was heel erg enthousiast gelukkig!”

Het kersverse groepslid Samantha over haar toetreding binnen Djumbo: “Het is natuurlijk wel heel erg spannend allemaal, gelukkig ging de illusie-act goed en het optreden was echt heel erg gaaf. Ik wil heel graag alle Djumbo fans ontmoeten, met ze op de foto gaan en handtekeningen uitdelen! Ik heb alle CD’s van achter tot voren gedraaid en hoop dat ik alle liedjes nu ken, natuurlijk wel spannend om ze op het podium te gaan zingen. Maar als de fans goed meezingen, dan komt het allemaal wel goed denk ik. Ik ga er 100% voor, in ieder geval!”

Naast de onthulling van het nieuwe groepslid wist Djumbo haar fans ook te vertellen bezig te zijn met een nieuwe soap die in de lente op TV te zien zal zijn. Spoedig zullen daar meer details van bekend gemaakt worden.

Afgelopen jaar verscheen het laatste album, getiteld “Chase”, met dit album trok Djumbo ter promotie meerder malen door heel Nederland. Dit jaar zal er een nieuw album van Djumbo opgenomen worden.

Post a Comment

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin