KinderJournaal

WebTV voor jeugd

Wat gebeurt er met je na een vuurwerkongeluk?

January 7, 2011 - Posted in Overig, TV

In het NCRV-programma Willem Wever gaan elke week journalisten in de dop op pad voor een reportage over een actueel onderwerp. Deze week vraagt Mick zich af wat er met je gebeurt als je de dupe bent geworden van een ongeluk met vuurwerk. Mick gaat met Willem Wever-presentator Ewout naar de EHBO van een ziekenhuis in Rotterdam. Hij ontmoet bovendien Jaap en Paul. Zij werden vorig jaar slachtoffer van hun zelfgemaakte vuurwerkbommen. Jaap verloor hierdoor zijn oog en Paul mist nu drie vingers aan zijn linkerhand.

Verder in Willem Wever: hoe leren politiehonden boeven vangen? Ellen en Ewout nemen een kijkje bij een training. Tom wil dj worden – of eigenlijk is hij dat al, van Radio Tom. Ewout neemt hem mee naar 3FM, want hij mag een dag meelopen met Coen Swijnenberg. En Professor Amito laat zien hoe het kan dat shampoo en zeep gaan schuimen.

Post a Comment

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin