KinderJournaal

WebTV voor jeugd

K3 en de Wondermachine’ verkrijgbaar op DVD!

December 29, 2010 - Posted in Film, Muziek, TV

De volledig uitverkochte K3 tournee ‘K3 en de Wondermachine’ is vanaf 26 januari 2011 verkrijgbaar op DVD. De show was van oktober tot en met december 2010 te zien in de grotere evenementenhallen in Nederland en Vlaanderen en was een daverend succes! Ruim 184.500 kindjes en ouders in de Benelux zagen de show en maakten er samen met Karen, Kristel en Josje een spetterend feest van!

K3 en de Wondermachine
Wanneer de meisjes van K3 aan hun optreden willen beginnen, ontdekken ze op het podium een gekke machine. Het is de Wondermachine van professor Schwarzwald. Je kunt ermee tijdreizen of ermee worden wat je maar wil. De professor waarschuwt de meisjes echter dat ze niet aan de machine mogen komen, omdat hij nog niet helemaal goed werkt. De meisjes kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en proberen hem toch uit…. Al snel blijkt dat ze beter naar de professor hadden kunnen luisteren.

Karen, Kristel en Josje maken er als vanouds een muzikaal feestje van. Veel bekende hits van K3 passeren de revue, maar ook enkele nieuwe liedjes, zoals de titelsong voor het nieuwe K3 programma ‘Hallo K3!’,

Tracklisting
Openingsmedley
Hallo K3
De 3 biggetjes
De politie
Lollypopland
Ya ya yippee – De revolutie
Ster
Oya lélé
Handjes draaien
Leukste van het land
MaMasé!

Extra
De making of

Meer informatie is te vinden op www.studio100.nl of www.k3.be

Post a Comment

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin